Eerste blog

Hi allemaal,

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben hiermee begonnen als uitlaatklep. Ik schrijf weleens wat op in een boekje, maar ik heb geen zin om dat boekje overal mee naar toe te nemen. En met de hand schrijven kost tijd en ik wil nog zoveel dingen doen. Ik ben begonnen met het maken van een lijst van mijn verschillende hobby’s en doelen. Vroeger was ik altijd veel bezig met het project ‘Day Zero’. Dit houdt in dat je 101 dingen bedenkt, die je vervolgens in 1001 dagen doet. Ik heb het nooit helemaal afgemaakt. Dat is ook niet het doel van de lijst die ik nu gemaakt heb. Ik wil graag de tijd nemen voor mijn hobby’s. Ik ben zo druk bezig met mijn studie dat ik hier vaak geen energie of tijd meer voor over heb. De laatste tijd heb ik geleerd dat geneeskunde, en de zorg, niet het enige ding moet zijn in je leven. Ik word hier, hoe leuk ik de studie en het werk als arts ook vind, uiteindelijk niet vrolijk van.

Ik heb per hobby wat zaken bedacht die ik graag wil gaan doen. Hier wil ik ook graag een blog over bijhouden, dus bij deze is deze site geboren!

Mocht je nog aanvullingen, tips of vragen hebben, hoor ik het graag.

Liefs,

Anouk

2 gedachten over “Eerste blog

  1. Jaaa, Day Zero! Ik moet meteen denken aan alle lijsten die we vroeger hebben gemaakt! Heel veel Ben & Jerry’s eten, verschillende kleuren sokken dragen, foto’s maken met willekeurige vreemdelingen… (Ik heb volgens mij nog steeds die foto met die vrouw in de Etos, haha.) Ik word nu weer helemaal enthousiast over Day Zero 🙂 Veel plezier!

    Like

    1. Oh ja! Ik werd ook helemaal nostalgisch naar die tijd, toen ik de lijst maakte. Ben benieuwd naar die foto! Kan me die specifieke situatie niet meer herinneren, maar het was een leuke tijd inderdaad 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s