Mijn meest fijne herinneringen

In deze tijd mag en kan er natuurlijk niet zoveel. Restaurants en cafés zijn nog steeds dicht, laat staan de discotheken. We zitten allemaal thuis (waar ik me ook prima vermaak, begrijp me niet verkeerd) met heimwee naar ‘die goeie oude tijd’. Af en toe is dan het fijn om stil te staan bij enkele fijne herinneringen. Dit wil ik dan ook graag even doen door middel van een aantal foto’s. 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Fotofabriek. Dit is een website waarbij je je foto’s kan afdrukken of een fotoboek kan maken. Ik kreeg een setje Retro Prints opgestuurd, in ruil daarvoor schrijf ik er een blog over. Tof!

Toen mijn ouders 25 jaar getrouwd waren, zijn we met zijn allen een weekendje weg geweest, naar een hotel. Dit weekend was echt superleuk: we hebben een escape room gedaan (hier is de foto van), we zijn lekker gaan eten en we zijn ook naar een alpaca boerderij geweest. Als ik mocht bepalen waar we heen zouden mogen, was het precies dit geweest. Ik vind escape rooms echt heel erg leuk; ik word er nogal fanatiek van en ben dan misschien niet de meest aardige persoon… Daarnaast zijn alpaca’s absoluut mijn favoriete dieren, zo fluffy en zacht en mega schattig. 

De rechterfoto is van één van mijn verjaardagen. Ik vind vooral dat mijn jongste broertje Maxim er heel leuk op staat. Daarnaast vat mijn gezicht de ‘mood’ van de avond goed samen. 

In de eerste corona golf is alles natuurlijk ook een hele tijd dicht geweest. Toen de horeca weer open mocht, ging ik met mijn beste vriendinnen cocktails drinken en eten bij Stockholm, een cocktailbar en restaurant bij de Oude Haven – hun pornstar martini blijft mijn favoriete drankje. Deze avond was echt heel leuk, ook omdat we natuurlijk een tijdje niet naar restaurants mochten gaan en het was fijn om mijn vriendinnen na een langere tijd weer even te zien. 

Over die vriendinnen gesproken – ik kan niet wachten tot we weer samen naar feestjes kunnen.

Met mijn cogroep bij een feestje in de Vrienden Live, een bar in Rotterdam, ook vlakbij de Oude Haven

Mijn cogroep was de beste cogroep die je je maar kon wensen. We hebben meerdere ‘escolatie’ avonden gehad, waarvan deze foto er één was. Deze avond was super gezellig en nu ik ernaar kijk krijg ik een beetje heimwee naar de clubs en discotheken, maar het zal nog wel even duren voordat die weer open gaan. Helaas. Tot dan hebben we gelukkig de foto’s nog…

Na de sprinttriatlon, samen met Romy

Dit is een van mijn belangrijkere overwinningen: een sprinttriatlon. Ik deed ‘m vrijwel ongetraind. Ik ging niet voor een bepaalde tijd, als ik maar finishte. Het was echt heel leuk om te doen, een echte uitdaging. Nadat ik mijn marathon eindelijk heb gelopen, wil ik verder nadenken over een wat langere triatlon afstand (als het allemaal weer een beetje kan). 

Met Isabella bij een concert van Cage The Elephant

Hier staan ik en mijn ontzettend fijne en lieve huisgenootje voor het allereerst samen op de foto. We gingen naar een concert van Cage The Elephant. Het was een goed concert, de zanger heeft ontzettend veel energie en doet soms hele rare dingen op het podium, waardoor je echt vermaakt wordt. Daarnaast is hun muziek natuurlijk ook heel erg goed. Ook deze avond was heel gezellig, ik hou ontzettend van concerten en ik krijg ontzettend heimwee als ik er maar aan denk. Ik kan niet wachten totdat alle evenementen weer door kunnen gaan. 

Ik ben nog maar kort bezig met mijn blog, maar tot nu toe vind ik het onwijs leuk om te doen. Het zorgt ervoor dat ik bewuster bezig ben met wat ik allemaal meemaak en weer wat meer tijd besteed aan mijn hobby’s. Ik had nog niet het idee dat ik überhaupt gelezen zou worden, laat staan dat ik benaderd zou worden door bedrijven om een samenwerking aan te gaan. Toch gebeurde dat een paar weken geleden. Een belangrijke mijlpaal voor mijn blog en natuurlijk ontzettend leuk dat mijn blog ook daadwerkelijk gelezen dan wel gevonden wordt!

Een gedachte over “Mijn meest fijne herinneringen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s